Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.

LSV

Na seminaru se posebno razgovara i uči o izbornim procesima, praksi, radu biračkih odbora, izbornim sistemima, istorijatu višepartijskog sistema i iskustvima kroz koja smo kao društvo prošli od izbora do izbora, javnom nastupu, tehnikama dominacije i manipulacije, ljudskim pravima, njihovoj zaštiti i o diskriminaciji sa kojom se susrećemo i/ili suočavamo svakodnevno. Ovo je drugi od tri okupljanja koja su predviđena do kraja godine. Ovoga puta, sa polaznicama i polaznicima radili su Branislav Bogaroški i Robert Kolar, potpredsednici LSV, Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora GO LSV, Nataša Lalić, sekretarka IO GO LSV, Marko Lutkić, član IO GO LSV, Bojana Begović, predsednica LSVO i Maja Sedlarević, direktorica Centra za edukaciju LSV.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Protiv cenzure umetnosti

NOVI SAD – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad danas je, za vreme svečane sednice Skupštine grada Novog Sada, prekoputa novosadskog parlamenta, istakla transparent „Stop cenzuri“, usprotivivši se na taj način cenzuri u Kulturnom centru Novog Sada.
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.
Omladina LSV | Utorak, 08. 10. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da obezbedi mladima pravo na rad

ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Nenad Mišković apelovao je danas na gradske čelnike da se problem nezaposlenosti mladih ljudi ne rešava kratkoročnim rešenjima, već da se dugoročno reši sudbina svakog mladog čoveka koji želi da radi i stvara u ovom gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook