Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.

LSV

Na seminaru se posebno razgovara i uči o izbornim procesima, praksi, radu biračkih odbora, izbornim sistemima, istorijatu višepartijskog sistema i iskustvima kroz koja smo kao društvo prošli od izbora do izbora, javnom nastupu, tehnikama dominacije i manipulacije, ljudskim pravima, njihovoj zaštiti i o diskriminaciji sa kojom se susrećemo i/ili suočavamo svakodnevno. Ovo je drugi od tri okupljanja koja su predviđena do kraja godine. Ovoga puta, sa polaznicama i polaznicima radili su Branislav Bogaroški i Robert Kolar, potpredsednici LSV, Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora GO LSV, Nataša Lalić, sekretarka IO GO LSV, Marko Lutkić, član IO GO LSV, Bojana Begović, predsednica LSVO i Maja Sedlarević, direktorica Centra za edukaciju LSV.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečeni grafiti u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Mlade Ligašice i Ligaši juče su prekrečili pogrdne grafite sa kuće jedne od sugrađanki i poručili da će se odlučno suprotstaviti ovakvim i sličnim pojavama, koje za cilj imaju pozivanje na netoleranciju.
Omladina LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Akcija Naš grad – čist grad

ZRENJANIN – Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je juče, ispod nadvožnjaka na Bagljašu, akciju čišćenja plakata pod nazivom „Naš grad – čist grad“.
Omladina LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Prekrečeni grafiti u Ulici Kosančić Ivana

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora LSVO Novi Sad prekrečili su nacističke simbole koji su bili ispisani u ulazu zgrade u Ulici Kosančić Ivana 12. Ovim su mlade ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook