Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.

LSV

Na seminaru se posebno razgovara i uči o izbornim procesima, praksi, radu biračkih odbora, izbornim sistemima, istorijatu višepartijskog sistema i iskustvima kroz koja smo kao društvo prošli od izbora do izbora, javnom nastupu, tehnikama dominacije i manipulacije, ljudskim pravima, njihovoj zaštiti i o diskriminaciji sa kojom se susrećemo i/ili suočavamo svakodnevno. Ovo je drugi od tri okupljanja koja su predviđena do kraja godine. Ovoga puta, sa polaznicama i polaznicima radili su Branislav Bogaroški i Robert Kolar, potpredsednici LSV, Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora GO LSV, Nataša Lalić, sekretarka IO GO LSV, Marko Lutkić, član IO GO LSV, Bojana Begović, predsednica LSVO i Maja Sedlarević, direktorica Centra za edukaciju LSV.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Akcija Šajbne

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je na parkingu na zrenjaninskom Žitnom trgu organizovao akciju "Šajbne", tokom koje su omladinke i omladinci prali i brisali šoferšajbne na automobilima Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Omladina LSV | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Hitno rasvetliti pozadinu napada na prostorije DS

Novi Sad, 16. aprila - Omladina LSV najoštrije osuđuje napad na prostorije Demokratske stranke u Novom Sadu, koji se desio tokom uskršnjih praznika, a u kojima inače boravi Omladina DS.
Omladina LSV | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Niko nema prava da uništava tuđu imovinu

ZRENJANIN – U organizaciji Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je organizovana akcija tokom koje su omladinke i omladinci, zajedno sa okupljenim građankama i građanima, prekrečili grafit – obeležje jedne od najvijačkih grupa, koji je bio iscrtan na objektu nekadašnje Sinagoge, na uglu ulica Jevrejske i Sarajlijine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook