Omladinski kamp 2010.

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.

Ce LSV

Dvadeset petoro omladinaca i omladinki LSV družilo se i sticalo nove veštine i znanja, koje su im preneli treneri i treneice CE LSV: Ana Kandić, Goran Veselinović, Dragana Dukić, Nenad Vezmar, Nataša Lalić, Miodrag Mitrić, kao i tadašnji generalni sekretar LSVO Kolja Kočiš. Takođe, kao gosti na kampu bili su: Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i portparolka LSV, Dragana Dukić, predsednica LSVO, Robert Vizi, šef Biroa za informisanje LSV, Maja Sedlarević, potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV), Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina i potpredsednik LSV, Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik LSV, kao i Bojan Kostreš, narodni poslanik generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV.Odbori LSV | Utorak, 30. 11. 2021. | Komentara: 0

LSV neće učestvovati u obesmišljavanju Skupštine opštine Žitište

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati na današnjoj sednici Skupštine opštine Žitište pošto ne želi da učestvuje u urušvanju uloge Skupštine opštine sazivanjem sednica Skupštine po hitnom postupku i kada ne postoje opravdani razlozi za to.
Saopštenja | Utorak, 30. 11. 2021. | Komentara: 0

Bokanu je mesto u zatvoru, a ne na televiziji!

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić da zaustavi delovanje fašističkog ološa koji je poznat pod imenom Dragoslav Bokan i uhapsi ga.
Izjave | Nedelja, 28. 11. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Ratko Mladić je naftna mrlja na obrazu Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pobeći u Moskvu, jer je to „sigurna kuća za korumpirane političare“. Čanak je rekao da Dodik ima vilu u Beogradu, ali je dodao da on na kraju ipak neće pobeći u Beograd, već u Moskvu. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook