Omladinski kamp 2010.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.

Ce LSV

Dvadeset petoro omladinaca i omladinki LSV družilo se i sticalo nove veštine i znanja, koje su im preneli treneri i treneice CE LSV: Ana Kandić, Goran Veselinović, Dragana Dukić, Nenad Vezmar, Nataša Lalić, Miodrag Mitrić, kao i tadašnji generalni sekretar LSVO Kolja Kočiš. Takođe, kao gosti na kampu bili su: Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i portparolka LSV, Dragana Dukić, predsednica LSVO, Robert Vizi, šef Biroa za informisanje LSV, Maja Sedlarević, potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV), Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina i potpredsednik LSV, Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik LSV, kao i Bojan Kostreš, narodni poslanik generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV.



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook