Omladinski kamp 2010.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.

Ce LSV

Dvadeset petoro omladinaca i omladinki LSV družilo se i sticalo nove veštine i znanja, koje su im preneli treneri i treneice CE LSV: Ana Kandić, Goran Veselinović, Dragana Dukić, Nenad Vezmar, Nataša Lalić, Miodrag Mitrić, kao i tadašnji generalni sekretar LSVO Kolja Kočiš. Takođe, kao gosti na kampu bili su: Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i portparolka LSV, Dragana Dukić, predsednica LSVO, Robert Vizi, šef Biroa za informisanje LSV, Maja Sedlarević, potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV), Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina i potpredsednik LSV, Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik LSV, kao i Bojan Kostreš, narodni poslanik generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV.



Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook