Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Izjave | Subota, 30. 07. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini nadležnost i nad velikim sistemima

NOVI SAD - Izrada Nacrta zakona o javnoj svojini još nije završena jer su politički pregovori "zapeli" oko nadležnosti nad putevima, železnicom, elektromrežom, "Telekomom", lutrijom i poštom, odnosno da li će ti objekti i imovina u Vojvodini pripasti pokrajini ili će ostati u nadležnosti države.
Izjave | Petak, 29. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Očekivano paljenje prelaza

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije osudili su paljenje administrativnog prelaza Jarinje, a lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Radio Beograd da je takav događaj bio očekivan.
Izjave | Petak, 29. 07. 2011. | Komentara: 0

Imovina po automatizmu prelazi na novog vlasnika

BEOGRAD - Sada je već sasvim izvesno da će se Zakon o javnoj svojini na jesen naći pred poslanicima, a da država dotle neće znati šta sve ima u vlasništvu, pišu danas Novosti. Bojan Kostreš, šef radne grupe za izradu radne verzije Nacrta zakona o javnoj svojini, poručuje za taj list da stvari ne moraju da budu tako crne kao što na prvi pogled izgledaju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook