Prekrečen grafit u Stepanovićevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen grafit u Stepanovićevu

NOVI SAD - Članovi i članice Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad prekrečili su grafit mržnje koji je bio ispisan na mesnoj zajednici u Stepanovićevu. Ovim su ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

LSV

Naime, u Stepanovićevu su izbori bili ponovljeni, a dan nakon izbora, na mesnoj zajednici osvanulao je nekoliko grafita protiv Romske nacionalne zajednice. Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodne Stepanovićevo, Nikola Brčin kazao je da je ovo velika sramota za selo.

- Vidovdan je slava našeg sela i dan kada nam dolaze gosti iz raznih krajeva. Organizujemo i izložbu povodom 90 godina od osnivanja Stepanovićeva. Ovo je jedan od razloga zbog kojih smo zvali gradski odbor LSV da nam pomogne da prekrečimo ove grafite i ne osramotimo se pred gostima - rekao je Brčin pozivajući meštane da stanu na put ovakvim "izlivima" mržnje i netolerancije.

(BILSV, 26.06.2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Vlast da uloži više energije i truda u rešavanje problema otpada i nečistoće

Komentarišući nivo čistoće u gradu, predsednik odborničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine“ Robert Kolar kaže da se trud radnika koji održavaju čistoću grada ne dovodi u pitanje, ali da je upitna organizacija celokupnog procesa i stepen edukovanosti o javnoj higijeni.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika Skupštine grada Subotica Balinta Pastora da li će naredne godine zvanje počasnog građanina poneti i pevač muzike šovinističkog sadržaja Baja Mali Knindža.
Saopštenja | Sreda, 30. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poručuje Šešeljevim sledbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživeti novi poraz.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook