Blaga kazna za vođe Obraza

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija.

Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.

Iako smatramo da je presuda blaga, dobra vest je da je država pokazala da će odlučno reagovati u ovakvim i sličnim situacijama u budućnosti.

Takođe, podsećamo da je Skupština AP Vojvodine još 2005. godine tražila zabranu ove organizacije. Da je to tada učinjeno, izbegli bi nasilje i razne incidente koji su se u međuvremenu desili.

LSV smatra i da bi država morala da pronađe i kazni političke inspiratore i nalogodavce događaja poput, napada na Paradu ponosa, paljenja ambasade SAD, i višestrukog rušenja Beograda proteklih godina. Jedino na taj način se ovaj problem može trajno rešiti.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Utorak, 27. 09. 2022. | Komentara: 0

Mirović i Nedimović horor u poljoprivredi u Vojvodini predstavili kao bajku Republici Srpskoj i obećali podršku u hrani

U trenutku kada poljoprivrednici u Vojvodini u očaju smišljaju kako da završe setvu u uslovima previsokih cena veštačkog đubriva i dizela, hvataju se za glavu očajni nakon katastrofalne žetve zbog suše, Igor Mirović je proglašava najsnažnijom poljoprivrednom oblašću i obećava pomoć Republici Srpskoj.
Saopštenja | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Preobučeni radikali nas ponovo vode u izolaciju

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Vladu Republike Srbije da poništi skandalozni i štetni Plan konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Ruske Federacije za naredne dve godine, koji su u Njujorku potisali šefovi diplomatija dve zemlje.
Saopštenja | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

Vojvođani prvi put znatno ispod državnog proseka zarada, a Mirović maše velikim investicijama

Ironična je izjava Igora Mirovića da će ovo biti godina velikih investicija u Vojvodini, ako je poznato da je prosečna zarada za jun 72.900 dinara, a u Vojvodini tek 69.200, znači 3.700 dinara ispod proseka države.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook