Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 05. 2012. | Komentara: 0

Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 26. maj –  Nepoznati počinioci razbili su noćas oko ponoći kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine.

LSV

Za razliku od prethodnih, ovoga puta prostorije nisu bile prazne, pa su dvojicu napadača viđena, a o napadu je odmah obaveštena policija. Policija je nadugo nakon napada i izvršila uviđaj.

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da je njen lider Nenad Čanak povodom učestalih napada na prostoje LSV u Pančevu 23. marta, nakon što je u te prostorije provaljeno,
pisao ministru policije Ivici Dačiću tražeći od njega da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

Budući da su ovoga puta počinioci viđeni, a njihov opis dat policiji, očekujemo da budu što pre identifikovani i uhapšeni, kao i da se utvrdi da li imaju veze sa prethodnim napadima.

Očigledno je da postoje oni kojima smeta izborni uspeh Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, koja je sa pozicije vanparlamentarne stranke, zahvaljujući podršci Pančevaca  došla do prilike da učestvuje u novoj lokalnoj vlasti. Ti pojedinci u nedostatku argumentacije posežu za kamenicama u noći, očekujući da će nas to uplašiti, iako u tome nisu uspeli ni prethodnijh devet puta.  



Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

NOVI SAD , 11. septembar – Pucnjava pored školskog dvorišta i to u trenutku kada deca imaju fizičko na dvorištu je vrhunac bezakonja koje Novi Sad više ne može trpeti.
Koji roditelj danas može mirno, bez strepnje, pustiti dete u školu?
Saopštenja | Subota, 25. 08. 2012. | Komentara: 0

Igor Pavličić odgovoran za raspad koalicije

NOVI SAD. 25. avgust – Nakon očiglednog izlaska Srpskog pokreta obnove iz aktuelne gradske većine u Novom Sadu, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi da ona više postoji, a za to punu odgovornost snosi gradonačelnik Igor Pavličić i saučesnici oko njega.
Saopštenja | Sreda, 01. 08. 2012. | Komentara: 1

Čanak pozvao ambasadore da zaustave politički progon u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je danas ambasadore više zemalja da pomognu da se jednom zauvek zaustavi progon političkih protivnika u Srbiji zloupotrebom državnih organa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook