Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 05. 2012. | Komentara: 0

Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 26. maj –  Nepoznati počinioci razbili su noćas oko ponoći kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine.

LSV

Za razliku od prethodnih, ovoga puta prostorije nisu bile prazne, pa su dvojicu napadača viđena, a o napadu je odmah obaveštena policija. Policija je nadugo nakon napada i izvršila uviđaj.

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da je njen lider Nenad Čanak povodom učestalih napada na prostoje LSV u Pančevu 23. marta, nakon što je u te prostorije provaljeno,
pisao ministru policije Ivici Dačiću tražeći od njega da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

Budući da su ovoga puta počinioci viđeni, a njihov opis dat policiji, očekujemo da budu što pre identifikovani i uhapšeni, kao i da se utvrdi da li imaju veze sa prethodnim napadima.

Očigledno je da postoje oni kojima smeta izborni uspeh Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, koja je sa pozicije vanparlamentarne stranke, zahvaljujući podršci Pančevaca  došla do prilike da učestvuje u novoj lokalnoj vlasti. Ti pojedinci u nedostatku argumentacije posežu za kamenicama u noći, očekujući da će nas to uplašiti, iako u tome nisu uspeli ni prethodnijh devet puta.  



Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 12. 01. 2024. | Komentara: 0

Sela u Srbiji nestaju. Zahtevamo decentralizaciju zemlje i oporavak sela

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podseća  da je tačno pre pet godina Vlada Srbije započela postupak formiranja Nacionalnog tima za spas sela.

Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook