Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 05. 2012. | Komentara: 0

Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 26. maj –  Nepoznati počinioci razbili su noćas oko ponoći kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine.

LSV

Za razliku od prethodnih, ovoga puta prostorije nisu bile prazne, pa su dvojicu napadača viđena, a o napadu je odmah obaveštena policija. Policija je nadugo nakon napada i izvršila uviđaj.

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da je njen lider Nenad Čanak povodom učestalih napada na prostoje LSV u Pančevu 23. marta, nakon što je u te prostorije provaljeno,
pisao ministru policije Ivici Dačiću tražeći od njega da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

Budući da su ovoga puta počinioci viđeni, a njihov opis dat policiji, očekujemo da budu što pre identifikovani i uhapšeni, kao i da se utvrdi da li imaju veze sa prethodnim napadima.

Očigledno je da postoje oni kojima smeta izborni uspeh Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, koja je sa pozicije vanparlamentarne stranke, zahvaljujući podršci Pančevaca  došla do prilike da učestvuje u novoj lokalnoj vlasti. Ti pojedinci u nedostatku argumentacije posežu za kamenicama u noći, očekujući da će nas to uplašiti, iako u tome nisu uspeli ni prethodnijh devet puta.  



Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.
Saopštenja | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Protesti protiv izborne krađe, koji su u ponedeljak započeli u Beogradu, u potpunosti su opravdani i mi, Vojvođani, ih podržavamo.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook