I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2012. | Komentara: 1

I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

NOVI SAD, 23. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita građanima Republike Hrvatske koji su na referendumu dali glas članstvu u Evropskoj uniji.

Aleksandra Jerkov

Opredeljenje građana za budućnost u EU svakako ne treba meriti po izlaznosti građana na taj referendum, već po trudu i radu koji je Hrvatska godinama ulagala u taj evropski put.

Za razliku od Hrvatske u Srbiji postoji jak antievropski blok od onih koji su jasno protiv Evrope i onih koji su juče hteli da budemo mrlja na evropskom tepihu, a danas se pretvaraju da su za evropske integracije.

Očekujemo da se Srbija što pre izbori sa svim preprekama i da što pre bude deo evropske porodice, gde joj je i mesto.


Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook