Kada će i šta biti preduzeto protiv SNP Naši?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 28. 03. 2014. | Komentara: 0

Kada će i šta biti preduzeto protiv SNP Naši?

NOVI SAD, 28. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da MUP i nadležne službe hitno obaveste javnost kada će i koje mere biti konačno preduzete protiv SNP “Naši”.

LSV

Šta konkretno MUP, tužilaštvo i svi ostali nadležni državni organi i institucije po ovom pitanju misle da učine povodom  najnovijieg spiska “srbomrzaca”? Da li je moguće da nekome još nije jasno da je to spisak ljudi na čiji linč poziva ova skupina čiji rad Ustavni sud nije zabranio?

Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava. Upozorili smo na sva zla koja su do sada “Naši” činili i preko kojih je država u najmanju ruku blago prelazila. Upozorili smo i da će ako se ne bude raegovalo kada su pravili spiskove nepodobnih organizacija i medija, uslediti spisak nepodobnih građana.  

Ako reakcija sada izostane, biće sasvim jasno da ovi huligani nisu sami i da imaju zaštitu, u državi ili i van nje. I, da se ti zaštitnici neće smiriti dok “Naši” ne budu parlamentarni i u stanju da postupaju po svojim spiskovima.



Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook