Kada će i šta biti preduzeto protiv SNP Naši?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 28. 03. 2014. | Komentara: 0

Kada će i šta biti preduzeto protiv SNP Naši?

NOVI SAD, 28. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da MUP i nadležne službe hitno obaveste javnost kada će i koje mere biti konačno preduzete protiv SNP “Naši”.

LSV

Šta konkretno MUP, tužilaštvo i svi ostali nadležni državni organi i institucije po ovom pitanju misle da učine povodom  najnovijieg spiska “srbomrzaca”? Da li je moguće da nekome još nije jasno da je to spisak ljudi na čiji linč poziva ova skupina čiji rad Ustavni sud nije zabranio?

Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava. Upozorili smo na sva zla koja su do sada “Naši” činili i preko kojih je država u najmanju ruku blago prelazila. Upozorili smo i da će ako se ne bude raegovalo kada su pravili spiskove nepodobnih organizacija i medija, uslediti spisak nepodobnih građana.  

Ako reakcija sada izostane, biće sasvim jasno da ovi huligani nisu sami i da imaju zaštitu, u državi ili i van nje. I, da se ti zaštitnici neće smiriti dok “Naši” ne budu parlamentarni i u stanju da postupaju po svojim spiskovima.Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.
Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook