Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 10. 2021. | Komentara: 0

Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

Novi Sad, 23. oktobar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se imenom i prezimenom navede ko je odobrio konferenciju za medije Dragana Vasiljkovića u Udruženju novinara Srbije. Akcija sa prikupljanjem potpisa za oslobađanje ubice Zorana Đinđića je sama po sebi gnusna i protivi se svakom zdravorazumskom razmišljanju, a ustupanje prostororija Udruženja za promociju takve ideje je vrhunac cinizma i promovisanja naopakih vrednosti.

LSV

Poštovanje civilizacijskih tekovina demokratskog društva i pravo glasa pojedinca ne znači da se ostaje nem pred promovisanjem zločinaca i zločina.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je poznata po tome da se bori za prihvatanje različitosti i toleranciju, ali tolerancija prema naopakim društvenim vrednostima ne spada u taj korpus.

Sigurni smo da se mnogi članovi UNS-a ne bi složili da se u njihovim prostorijama nađe mesto za promociju takve vrste zagovornika netolerancije i veličanje zločina, zato tražimo od članova da javno osude ovaj čin, kako bi se distancirali od odluke rukovodstva Udruženja.

Nevena Subotić
Članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook