Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

NOVI SAD , 11. septembar – Pucnjava pored školskog dvorišta i to u trenutku kada deca imaju fizičko na dvorištu je vrhunac bezakonja koje Novi Sad više ne može trpeti.
Koji roditelj danas može mirno, bez strepnje, pustiti dete u školu?

LSVZato hitno, u narednih par dana, MUP mora konačno da počne da radi na rešenju problema bezbednosti u Novom Sadu.

Gradska i pokrajinska vlast nemaju ingerencija da reše taj problem, a nadležno republičko ministarstvo se time očigledno ne bavi. Godine prolaze, a Novi Sad još nije dobio ni načelnika policije, a kamoli više policajaca na ulicama.
 
Da li je možda po sredi pokušaj da se Novi Sad kao grad destabilizuje? Ko to gura Novi Sad u divljaštvo? Dokle više Novosađani treba da strepe od kriminalaca, „navijača“ i raznoraznih huligana i ekstremista?
 
Sa druge strane, Liga socijaldemokrata pozdravlja privođenje Nemanje P. koji je ispisivao grafite u vezi sa aktuelnim događajima u Skupštini Novog Sada i mržnje protiv Nenada Čanka, sa potpisom „SNP Naši“.
 
Nejasno je, međutim, zašto u saopštenju Policijske uprave nije navedeno i njegovo prezime budući da je reč o punoletnoj osobi zatečenoj u izvršenju krivičnog dela.
 
Očekujemo da će pored Nemanje P. uskoro biti privedeni i svi ostali pripadnici tog pokreta koji su prethodnih dana organizovano ispisivali grafite po gradu, a čime su se tokom vikenda pohvalili i u svom saopštenju.
 
Ujedno, tom akcijom, „SNP Naši“ i njihovi politički mentori su pokazali koliko su osnovane njihove tvrdnje da Liga izmišlja pretnje i sama piše grafite protiv sebe.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi SadSaopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Kabinet Ane Brnabić slep na loše stanje u sistemu protivgradne zaštite

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se bliži period godine u kojem postoji velika mogućnost za pojavu oluja praćenih gradom.
Saopštenja | Utorak, 28. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Napadi na advokata Čedomira Stojkovića su šovinizam koji cela država mora da osudi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od države da zaštiti advokata i aktivistu Čedomira Stojkovića od šovinističke rulje, a da vlasti prestanu sa koketiranjem sa osuđenim ratnim zločincima i režimom Vladimira Putina.
Saopštenja | Nedelja, 26. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Gotovo 200 teretnih vozova iskliznulo za godinu dana, a ministar Vesić slavi na Prokopu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je krajnje neodgovorno što ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić zanemaruje većinu železničkih pravaca u Srbiji, a organizuje koncerte i hvališe se godišnjicom voza na relaciji Beograd-Novi Sad.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook