Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

NOVI SAD , 11. septembar – Pucnjava pored školskog dvorišta i to u trenutku kada deca imaju fizičko na dvorištu je vrhunac bezakonja koje Novi Sad više ne može trpeti.
Koji roditelj danas može mirno, bez strepnje, pustiti dete u školu?

LSVZato hitno, u narednih par dana, MUP mora konačno da počne da radi na rešenju problema bezbednosti u Novom Sadu.

Gradska i pokrajinska vlast nemaju ingerencija da reše taj problem, a nadležno republičko ministarstvo se time očigledno ne bavi. Godine prolaze, a Novi Sad još nije dobio ni načelnika policije, a kamoli više policajaca na ulicama.
 
Da li je možda po sredi pokušaj da se Novi Sad kao grad destabilizuje? Ko to gura Novi Sad u divljaštvo? Dokle više Novosađani treba da strepe od kriminalaca, „navijača“ i raznoraznih huligana i ekstremista?
 
Sa druge strane, Liga socijaldemokrata pozdravlja privođenje Nemanje P. koji je ispisivao grafite u vezi sa aktuelnim događajima u Skupštini Novog Sada i mržnje protiv Nenada Čanka, sa potpisom „SNP Naši“.
 
Nejasno je, međutim, zašto u saopštenju Policijske uprave nije navedeno i njegovo prezime budući da je reč o punoletnoj osobi zatečenoj u izvršenju krivičnog dela.
 
Očekujemo da će pored Nemanje P. uskoro biti privedeni i svi ostali pripadnici tog pokreta koji su prethodnih dana organizovano ispisivali grafite po gradu, a čime su se tokom vikenda pohvalili i u svom saopštenju.
 
Ujedno, tom akcijom, „SNP Naši“ i njihovi politički mentori su pokazali koliko su osnovane njihove tvrdnje da Liga izmišlja pretnje i sama piše grafite protiv sebe.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad



Saopštenja | Petak, 12. 01. 2024. | Komentara: 0

Sela u Srbiji nestaju. Zahtevamo decentralizaciju zemlje i oporavak sela

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podseća  da je tačno pre pet godina Vlada Srbije započela postupak formiranja Nacionalnog tima za spas sela.

Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook