Kostreš: Vulina je imenovao Aleksandar Bocan-Harčenko

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 01. 12. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vulina je imenovao Aleksandar Bocan-Harčenko

Novi Sad, 01. decembar 2022 - Liga socijaldemorata Vojvodine smatra da je izbor Aleksandra Vulina za direktora Bezbednosno-informative agencije sramotan čin Vlade Srbije.

LSV

Vlada je možda imenovala Vulina, ali je glavni kadrovik ove odluke Putinov ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko.

Aleksandar Vulin je ličnost koja je opasna po bezbednost Srbije.

Srbija sa prvim čovekom sektora bezbednosti kakav je Aleksandar Vulin nema čemu dobrom da se nada.

Radi se o osobi koja nema potrebne kvalitete za ovako odgovornu dužnost, koja, sem o svojim ličnom interesima, vodi računa samo još o interesima režima Vladimira Putina.

Očito je da vlast bezbednosni sektor i definitivno predaje u ruke ruskom interesu. BIA će sa Vulinom na čelu biti običan servis za borbu protiv opozicije i kritičke misli.

Ovaj potez Aleksandra Vučića i Ane Brnabić nanosi ozbiljnu štetu interesima Srbije, te Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava zabrinutost za budućnost naše zemlje.


Bojan Kostreš
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook