LSV ne daje novom kabinetu Ane Brnabić sto dana, jer je ovo preslikana stara vlada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 27. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV ne daje novom kabinetu Ane Brnabić sto dana, jer je ovo preslikana stara vlada

Novi Sad, 27. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine, a sigurni smo i većina Vojvođana, neće dati novoizabranom kabinetu Ani Brnabić nikakvih sto dana roka u kojem njen tim treba da pokaže koliko je sposoban.

LSV

Vlada od LSV neće dobiti sto dana jer je u ovom sastavu mogla da bude formirana još pre 150 dana, ali je, očito, bilo važnije da vladajuće partije kupe vreme, a u međuvremenu nastave sa poznatom politikom koja je loša po državu i društvo.

Mi nećemo dati novoj vladi 100 dana ni zato što nismo čuli da će biti rešeno pitanje ispravne pijaće vode u Vojvodini, da će paori dobiti veće subvencije, da će NIS biti vraćen građanima Vojvodine, da će rudna renta biti veća od 3%, da će se u Vojvodini graditi više puteva, da će se uvesti sankcije Rusiji zbog agresije na Ukrajinu, da će Srbija prestati sa šizofrenom politikom sedenja na više stolica u spoljnoj politici...

Ovo nije nova vlada, ovo je vlada kontinuiteta koja građanima neće doneti ništa dobro.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook