LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 17. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine – Novi Sad, naša kuća - Nenad Čanak“ večeras je druga po redu predala listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu.

LSV

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Prva na listi je mr Aleksandra Jerkov, funkcionerka i narodna poslanica LSV koja je ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada.

- Očekujem da Novi Sad vode oni koji su ga vodili i u ovom mandatu, ali sa novom energijom, snagom i puno, puno hrabrije – poručila je Jerkova.

Ona je navela i da je prvi zadatak buduće gradonačelnice ili gradonačelnika privlačenje investicija, jer je otvaranje novih radnih mesta jedini ključ koji će omogućiti kvalitetniji život Novosađana u svim oblastima.

(BILSV, 17. 03. 2012)



Saopštenja | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

NOVI SAD, 6. mart - Iako je u svojoj karijeri Nenad Milić bio i šef kabineta premijera Zorana Đinđića i zamenik ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, nije se istakao zahtevom za decentralizaciju MUP-a.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 03. 2014. | Komentara: 0

Predizborno autonomašenje LDP prelazi meru političke kulture

NOVI SAD, 03. mart - Zapaljive poruke funkcionera LDP Dušana Mijića poput jučerašnje da Skupština AP Vojvodine treba da donese Ustav, predstavljaju ništa drugo do predizborno autonomašenje kakvom je njegova stranka sklona pred izbore kada ima problem sa cenzusom.
Saopštenja | Sreda, 12. 02. 2014. | Komentara: 0

Dačić kriv za loše stanje bezbednosti

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da je premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić krivac za loše stanje bezbednosni u Novom Sadu, ali i u drugim gradovima Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook