LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 17. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine – Novi Sad, naša kuća - Nenad Čanak“ večeras je druga po redu predala listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu.

LSV

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Prva na listi je mr Aleksandra Jerkov, funkcionerka i narodna poslanica LSV koja je ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada.

- Očekujem da Novi Sad vode oni koji su ga vodili i u ovom mandatu, ali sa novom energijom, snagom i puno, puno hrabrije – poručila je Jerkova.

Ona je navela i da je prvi zadatak buduće gradonačelnice ili gradonačelnika privlačenje investicija, jer je otvaranje novih radnih mesta jedini ključ koji će omogućiti kvalitetniji život Novosađana u svim oblastima.

(BILSV, 17. 03. 2012)



Saopštenja | Petak, 07. 02. 2014. | Komentara: 0

GO LSV: Početak razgovora o definisanju koalicije

NOVI SAD, 7. februar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine večeras je odlučio da sa Novom demokratskom strankom i ostalim strankama koje su se odazvale na poziv o formiranju bloka građanskih stranaka i u sredu došle u Novi Sad, počnu razgovori oko definisanja koalicionog sporazuma za učešće na predstojećim izborima.
Saopštenja | Četvrtak, 30. 01. 2014. | Komentara: 0

GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

NOVI SAD, 30. januar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ovlastio je večeras predsednika LSV Nenada Čanka da formira tim za razgovore sa drugim liderima stranaka građanske orijentacije radi stvaranja građanskog bloka za predstojeće izbore.
Saopštenja | Sreda, 22. 01. 2014. | Komentara: 0

Zaustaviti umanjivanje stečenih prava nacionalnih zajednica

Novi Sad, 22. januar - Odlukom Ustavnog suda, kojom je neustavnim proglašeno niz članova Zakona o nacionalnim savetima Republike Srbije, stvoren je osnov za novo umanjivanje stečenih prava nacionalnih zajednica.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook