LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 17. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine – Novi Sad, naša kuća - Nenad Čanak“ večeras je druga po redu predala listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu.

LSV

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Prva na listi je mr Aleksandra Jerkov, funkcionerka i narodna poslanica LSV koja je ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada.

- Očekujem da Novi Sad vode oni koji su ga vodili i u ovom mandatu, ali sa novom energijom, snagom i puno, puno hrabrije – poručila je Jerkova.

Ona je navela i da je prvi zadatak buduće gradonačelnice ili gradonačelnika privlačenje investicija, jer je otvaranje novih radnih mesta jedini ključ koji će omogućiti kvalitetniji život Novosađana u svim oblastima.

(BILSV, 17. 03. 2012)



Saopštenja | Ponedeljak, 25. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV ne prekraja prošlost

NOVI SAD, 25. novembar - Činjenica je da je pre 95 godina, 25. novembra 1918. na Velikoj narodnoj skupštini došlo je do prisajedinjenja Vojvodine (Banata, Bačke i Baranje) Kraljevini Srbiji.
Saopštenja | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Koga i čije interese zastupa v.d. direktora EPS-a?

NOVI SAD, 22. novembar - Koga i čije interese zastupa v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandar Obradović ponovo insistirajući na formiranju jednog Operatora distributivnog sistema, svega dva dana nakon što je taj predlog povučen sa sednice Upravnog odbora EPS?
Saopštenja | Četvrtak, 21. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku o povlačenju predloga v.d. direktora EPS-a

NOVI SAD, 21. novebar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Ministarstva energetike da prihvati naše upozorenje i utiče na povlačenje predloga v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića iz procedure Upravnog odbora EPS.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook