LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

Novi Sad, 20. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas sve svoje članove, kojima je bilo povereno obavljanje funkcija u lokalnoj vlasti u Novom Sadu, da podnesu ostavke organima koji su ih izabrali.

LSV

Rukovodatvo obnovljene LSV je još u novembru, posle XIII kongresa stranke, jasno stavilo do znanja da je došlo vreme da se koalicija sa SNS raskine. LSV i SNS ne dele isti sistem vrednosti i nikakva koalicija sa ovom partijom ne dolazi u obzir.

Građanima glavnog grada Vojvodine je potrebna snažna, dobro organizovana, moderna, proevropska, građanska i autonomaška stranka, a to je obnovljena Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Izmene Zakona o budžetskom sistemu protivne Ustavu

NOVI SAD, 20. septembar – Narodni poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražili su od Vlade Republike Srbije da iz skupštinske procedure povuče Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o budžetskom sistemu, zbog toga što je on protivan Ustavu.
Saopštenja | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

NOVI SAD , 11. septembar – Pucnjava pored školskog dvorišta i to u trenutku kada deca imaju fizičko na dvorištu je vrhunac bezakonja koje Novi Sad više ne može trpeti.
Koji roditelj danas može mirno, bez strepnje, pustiti dete u školu?
Saopštenja | Subota, 25. 08. 2012. | Komentara: 0

Igor Pavličić odgovoran za raspad koalicije

NOVI SAD. 25. avgust – Nakon očiglednog izlaska Srpskog pokreta obnove iz aktuelne gradske većine u Novom Sadu, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi da ona više postoji, a za to punu odgovornost snosi gradonačelnik Igor Pavličić i saučesnici oko njega.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook