LSV: Ne treba nam Nacionalni stadion, nego ispravna pijaća voda, nove škole i bezbedne pruge

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 11. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Ne treba nam Nacionalni stadion, nego ispravna pijaća voda, nove škole i bezbedne pruge

Novi Sad, 11. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da vlast izdvaja više od 500 miliona evra za izgradnju Nacionalnog fudbalskog stadiona, a da ne rešava brojne probleme građana naše zemlje.

LSV

Dok građani Vojvodine nemaju ispravnu pijaću vodu, cisterne sa opasnim materijama iskaču sa železničkih pruga, sela umiru, a mladi sanjaju o odlasku iz zemlje, vlast planira da izgradi Nacionalni stadion i pretvori ga u spomenik samoj sebi.
Predsedniku Vučiću i premijerki Brnabić bi znatno pametnije bilo da prošetaju pustim selima i oronulim varošicama i shvate nivo siromaštva koji je tužna realnost Srbije.

Sramotno je da se u četvrtoj najsiromašnijoj državi Evrope, u kojoj ukupan domaći proizvod po glavi stanovnika dostiže svega 25% proseka Evropske unije, gradi ovaj grandiozan objekat.

Srbija ne sme postati zemlja u kojoj vlast nudi samo „hleba i igara“, nego da rešavanjem vitalnih problema građana postane moderna i uređena evropska država. Građanima ispravna pijaća voda, sigurni putevi i pruge, uređena sela, obnovljene škole, viši životni standard, i tek onda može da se razmišlja o nekakvom Nacionalnom fudbalskom stadionu. Pogledajte Dansku, Švedsku, Finsku, ili u našem  regionu Sloveniju. Osmotrite prioritete tih država.
Nažalost, ova vlast ne razume moderan svet.

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

Zrenjanin, 05. jula - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin apeluje na nadležne organe da istraže nestanak odbornice LSV Lukrecie Ursulesku i nudi svu pomoć i saradnju u tome.
 
Saopštenja | Utorak, 12. 06. 2012. | Komentara: 0

Sankcionisati i članstvo u Obrazu

NOVI SAD, 12. jun – Iako je zabrana Obraza još jedna dobra vest za Srbiju, ostaje nejasno zašto je trebalo čekati šest ipo godina da do toga i dođe.
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook