LSV: Ne treba nam Nacionalni stadion, nego ispravna pijaća voda, nove škole i bezbedne pruge

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 11. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Ne treba nam Nacionalni stadion, nego ispravna pijaća voda, nove škole i bezbedne pruge

Novi Sad, 11. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da vlast izdvaja više od 500 miliona evra za izgradnju Nacionalnog fudbalskog stadiona, a da ne rešava brojne probleme građana naše zemlje.

LSV

Dok građani Vojvodine nemaju ispravnu pijaću vodu, cisterne sa opasnim materijama iskaču sa železničkih pruga, sela umiru, a mladi sanjaju o odlasku iz zemlje, vlast planira da izgradi Nacionalni stadion i pretvori ga u spomenik samoj sebi.
Predsedniku Vučiću i premijerki Brnabić bi znatno pametnije bilo da prošetaju pustim selima i oronulim varošicama i shvate nivo siromaštva koji je tužna realnost Srbije.

Sramotno je da se u četvrtoj najsiromašnijoj državi Evrope, u kojoj ukupan domaći proizvod po glavi stanovnika dostiže svega 25% proseka Evropske unije, gradi ovaj grandiozan objekat.

Srbija ne sme postati zemlja u kojoj vlast nudi samo „hleba i igara“, nego da rešavanjem vitalnih problema građana postane moderna i uređena evropska država. Građanima ispravna pijaća voda, sigurni putevi i pruge, uređena sela, obnovljene škole, viši životni standard, i tek onda može da se razmišlja o nekakvom Nacionalnom fudbalskom stadionu. Pogledajte Dansku, Švedsku, Finsku, ili u našem  regionu Sloveniju. Osmotrite prioritete tih država.
Nažalost, ova vlast ne razume moderan svet.

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.
Saopštenja | Četvrtak, 16. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržava štrajk prosvetnih radnika

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo zahteva od Vlade Srbije da se pod hitno pristupi izmenama zakonskog okvira, kako bi se garantovala potpuna bezbednost prosvetnih radnika.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook