LSV: Vojvodina je srce Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vojvodina je srce Srbije

Novi Sad, 25. novembar 2022 - Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine, predvođeni predsednikom Bojanom Kostrešom, okupili su se danas pred zgradama Predsedništva Srbije i Ambasade Mađarske u Beogradu, kako bi izrazili protest protiv politike Viktora Orbana koja oživljava ideju Velike Mađarske i ćutanja Aleksandra Vučića na neodgovorne Orbanove poteze.

LSV

Velika Srbija, Velika Mađarska ili Velika Albanija su nacionalistički projekti koji mogu dovesti samo do ratova i žrtava.

Ligašice i ligaši glasno kažu da Vojvodina nije moneta za potkosurivanje i iz Beograda poručuju: Vojvodina je srce Srbije!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine  



Saopštenja | Ponedeljak, 19. 09. 2022. | Komentara: 0

Malešević (LSV): Naftagas pripada građanima Vojvodine

Aktivisti Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad okupili su se danas ispred direkcije Naftne industrije Srbije u Novom Sadu, postavljajući javno pitanja na koja odgovore nisu dobili od direktora NIS-a Kirila Tjurdenjeva, a koja se, između ostalog, tiču poslovanja te kompanije i nezakonitostima u njenom radu.
Saopštenja | Nedelja, 18. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje nadležnima u preduzeću za železnički prevoz putnika „Srbija voz“ kada će obnoviti putnički saobraćaj na relaciji Kikinda-Zrenjanin-Beograd.
Saopštenja | Petak, 16. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Orbanova vlast rehabilituje Hortija. Ne zaslužuje orden države Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je dodela ordena Republike Srbije na velikoj ogrlici za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa dve zemlje, koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu, samo još jedan u nizu neprimerenih i loših gestova u odnosima dve države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook