LSV: Zašto Vesić ne dođe vozom i u Kovačicu, Zrenjanin, Kikindu, Sentu ili Sombor?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 11. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Zašto Vesić ne dođe vozom i u Kovačicu, Zrenjanin, Kikindu, Sentu ili Sombor?

Novi Sad, 11. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da na sastanke koje bude organizovao u Vojvodini dođe vozom i tako proveri stanje železničke infrastrukture.

LSV

Jučerašnji dolazak brzim vozom „Soko“ na sastanak u Novi Sad je dobra stvar, ali nikako ne sme da ostane izolovani slučaj.

Vesić bi lično morao da se uveri u stanje na prugama i železničkim stanicama u Kovačici, Orlovatu, Zrenjaninu, Kikindi, Senti, Somboru ili Bogojevu.

Naravno, do svih ovih mesta bi mogao da dođe samo teretnim vozom, jer putnički saobraćaj sa Beogradom ne postoji.

Voz „Soko“ je, nažalost, samo usamljeni primer u železničkoj infrastrukturi Srbije.

Stanje železničke mreže je u veoma lošem stanju, što se moglo videti i prethodnih nedelja, kada je nekoliko kompozicija sa opasnim otpadom iskliznulo iz šina, čime su izazvani i ekološki akcidenti.

Očekujemo Vesićeve fotografije na instagramu i drugim društvenim mrežama, a potom i ocenu stanja relacija koje je posetio.


Jan Gages
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Petak, 31. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Novim Zakonom o policiji formirati tužilačku policiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine snažno podržava predlog tužioca Predraga Milovanovića, člana Državnog veća tužilaca, da se zahteva uvođenje tužilačke policije u naš pravosudni sistem. 
Saopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Kabinet Ane Brnabić slep na loše stanje u sistemu protivgradne zaštite

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se bliži period godine u kojem postoji velika mogućnost za pojavu oluja praćenih gradom.
Saopštenja | Utorak, 28. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Napadi na advokata Čedomira Stojkovića su šovinizam koji cela država mora da osudi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od države da zaštiti advokata i aktivistu Čedomira Stojkovića od šovinističke rulje, a da vlasti prestanu sa koketiranjem sa osuđenim ratnim zločincima i režimom Vladimira Putina.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook