Saopštenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 27. 05. 2012. | Komentara: 1

Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

NOVI SAD, 27. maj – Nikolić Tomislav je već posle šest dana od izbora počeo sa ograđivanjem od predizborno - proevropskih stavova i traženjem načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Četvrtak, 31. 05. 2012.
Miloš Mančić

Ja nisam član partije nisam ni iz Vojvodine, ali moram priznati da se jedino Lsv suštinski bori protiv nacizma koji razara Srbiju kao maligni kancer, svi znamo da problem nije toliko ekonomski koliko društveni, ds se dugo udvarala nacistima ali obračun s njima je neminovan iz razloga što ta teroristička gamad ne razume drugi jezik , sad je ojačala tj. odbrana slobode ce biti veoma teška kao i dalja evro-integracija , oni čine sve da u potpunosti izvrše hegemonizaciju Vojvodine tj. konkretno pravoslavizaciju, svim sredstvima, taj kancer je trebalo isčupati 2000, zatim 2004 ...

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook