Pomoći i domaćinstvima koja se greju na gas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Pomoći i domaćinstvima koja se greju na gas

Novi Sad, 14. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije i preduzeću Srbijagas da zbog vanredne situacije u zemlji pronađu rešenje kako da domaćinstvima koja se greju na gas bude umanjen februarski račun, ili bar otpisan deo duga koji se odnosi na potrošnju domaćeg gasa.

Branislav Bogaroski

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Elektroprivrede Srbije da 102 hiljade najugroženijih domaćinstava bude oslobođeno plaćanja računa za februar i da za skoro trećinu umanji račune potrošačima koji su smanjili februarsku potrošnju.

Umanjenje računa za gas, osim što bi pomoglo građanima koji se ionako teško nose sa tim troškovima, omogućilo bi i veću uštedu električne nergije.

Branislav Bogaroški,
Potpredsednik Izvršnog odbora
Glavnog odbora LSV



Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook