Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 22. 12. 2021. | Komentara: 0

Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

Novi Sad, 22. decembar 2021 - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja je izuzetno zabrinut za funkcionisanje policije u državi, s obzirom na to da ministar Aleksandar Vulin ne zna razliku između Bečeja i Novog Bečeja. Tako je prelazak nekoliko članova LSV iz susednog Bečeja u njegov Pokret socijalista, koji je u Bačkoj, pomešao i prisvojio banatski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja.

LSV

Jasno je da bi mu draže bilo da je dobio mnogo jači i brojniji novobečejski odbor LSV, pa budan mašta naglas, ali se brinemo šta će biti ako tako pomeša, recimo, Kragujevac i Kraljevo u nekoj urgentnoj situaciji za delovanje kao ministra policije.

Liga socijaldemokrata Vojvodine imenovala je povereništvo u Bečeju, na čijem čelu je predsednik Izvršnog odbora LSV Saša Šućurović. On će u narednom periodu, do izbora novog predsednika Opštinskog odbora LSV Bečej, koordinirati funkcionisanje LSV u Bečeju i biti na raspolaganju ligašima iz ovog grada za brzu reorganizaciju.

Saša Šućurović
predsednik Izvršnog odbora 
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 17. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV: Seoske sredine zapostavljene i marginalizovane

Svakako je dobro što se posete tako visoke gradske delegacije seoskim sredinama ponekad dogode i nadamo se da će u narednom periodu biti češće i redovne. Međutim, ono što nije dobro, a što se iz samog izveštaja moglo jasno zaključiti, suštinski je, uglavnom, pogrešno viđenje seoske problematike iz čega, logično, proizilaze i pogrešni zaključci.
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 05. 2022. | Komentara: 0

Država treba da radi u interesu građana Srbije, a ne ruske naftne kompanije

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava javnost na veoma neozbiljno i štetno ponašanje države Srbije po pitanju cene naftnih derivata.

Saopštenja | Subota, 14. 05. 2022. | Komentara: 0

Država da unapredi protivgradnu zaštitu umesto što troši novac za tenkove i avione

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na veoma loše stanje u kom se nalazi sistem protivgradne zaštite u našoj zemlji.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook