Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.

Aleksandra Jerkov

To i dalje ne daje odgovor na pitanja koja smo postavili:
Da li je dolazio na predavanja, kada je polagao ispite i da li su drugi studenti prisustvovali polaganju njegovih ispita? Zašto se 2008. godine kandidovao za predsednika Srbije sa srednjom stručnom smenom ako je diplomirao godinu dana ranije?

Zašto je 2006. godine izjavio da studira prava u Kragujevcu i da će diplomirati za godinu dana, a u isto vreme je već uveliko bio student menadžmenta u Novom Sadu gde je i diplomirao godinu dana kasnije? Zašto je samo pitanje o njegovim studentskim danima dovoljno za tužbu?

Deo odgovora na ta pitanja dobili bi da se studentski dosije Tomislava Nikolića stavi na uvid javnosti. To bi trebalo da izbori poverenik za informacije od javnog značaja.

Na ostala pitanja bi trebalo da odgovore kolege studenti i profesori koji Nikolića pamte iz studentskih dana.

Portparolka LSV
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Subota, 25. 08. 2012. | Komentara: 0

Igor Pavličić odgovoran za raspad koalicije

NOVI SAD. 25. avgust – Nakon očiglednog izlaska Srpskog pokreta obnove iz aktuelne gradske većine u Novom Sadu, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi da ona više postoji, a za to punu odgovornost snosi gradonačelnik Igor Pavličić i saučesnici oko njega.
Saopštenja | Sreda, 01. 08. 2012. | Komentara: 1

Čanak pozvao ambasadore da zaustave politički progon u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je danas ambasadore više zemalja da pomognu da se jednom zauvek zaustavi progon političkih protivnika u Srbiji zloupotrebom državnih organa.
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2012. | Komentara: 0

Nikolić bi mogao preispitati presudu za ubistvo Đinđića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se za šest dana od kako je obznanjeno da će vladajuću većinu činiti SNS, SPS i URS, deo pravosuđa u tri navrata preporučio kao kooperativan novoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook