Skupština da smeni Aleksandra Vulina - nedostojan da vodi policiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 09. 12. 2021. | Komentara: 0

Skupština da smeni Aleksandra Vulina - nedostojan da vodi policiju

Novi Sad, 09. decembar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od Narodne skupštine Republike Srbije da razreši dužnosti ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

LSV

Nedostojno je da ličnost poput Vulina predvodi policiju naše zemlje.

Svaki javni istup ovog bliskog saradnika predsednice JUL-a Mirjane Marković je prepun skandala. Svaka njegova izjava narušava odnose Srbije sa zemljama regiona. On je odgovoran i zbog promovisanja veoma opasne ideje „Srpskog sveta“.

Vulin svakodnevno produbljuje podele u našem društvu. Za njega politički oponenti predstavljaju neprijatelje protiv kojih se treba boriti.

Čaša vode je prelila poslednjih nedelja.

Vulin mora da odgovara zbog loše reakcije policije prilikom blokada puteva koje su organizovane u gradovima Srbije. Vulin je odgovoran zbog prekomerne upotrebe sile pripadnika policije, ali i zbog nereagovanja prilikom napada maskiranih kriminalaca na građane okupljene u Šapcu.

Aleksandar Vulin snosi odgovornost i za navodni dogovor sa ruskim službama bezbednosti, kojim je predviđeno formiranje „radne grupe“ koja bi imala zadatak da sprečava masovne demonstracije i vrši konstantan nadzor nad opozicionim aktivistima i civilnim sektorom.

Sve ovo jasno ukazuje na hitnu potrebu odlaska Vulina sa jedne od najbitnijih funkcija u sistemu vlasti naše zemlje.

LSV smatra da za političare tipa Aleksandra Vulina nema mesta na političkoj sceni Srbiji. Takve osobe su odavno trebale biti lustrirane.

Nažalost, do toga nije došlo i sada svakodnevno posmatramo posledice rada neodgovornih, bahatih i krajnje nedobronamernih pojedinaca.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook