Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Saopštenja | Subota, 27. 05. 2023. | Komentara: 0

Liga socijaldemokrata Vojvodine od danas imenu stranke dodala i reč VOJVOĐANI

Članice i članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine doneli su danas u Novom Bečeju odluku o pokretanju procedure izmene Statuta kojom se menja ime stranke u Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Petak, 26. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Ustavna žalba protiv Salapure, Domjeskova i Sakalaša

Liga socijaldemokrata Vojvodine podneće Ustavnom sudu Srbije Ustavnu žalbu protiv gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure, načelnika Gradske uprave grada Zrenjanina Nenada Domjeskova i pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žolta Sakalaša zbog kršenja Ustava, i to u delu koji reguliše nadležnosti Autonomne Pokrajine Vojvodine po pitanju upotrebe i načina isticanja pokrajinskih simbola.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook