Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pastor i Bakić sramotno ćutali na koncert čoveka koji širi versku i nacionalnu mržnju

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodina-VOJVOĐANI Subotica smatra da je izostanak reakcije čelnika grada Subotice Stevana Bakića i Balinta Pastora na koncert pevača šovinističke muzike Baje Malog Knindže u Novom Žedniku sramotan i da je u potpunoj suprotnosti sa tradicijom zajedničkog života u Subotici i Vojvodini.
Odbori LSV | Sreda, 07. 06. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Nedopustiva ležernost odgovornih za bezbednost u Novom Sadu

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI Maja Mrnuštik rekla je za 021.rs da je izostala bilo kakva reakcija gradonačelnika, Skupštine grada i novosadske policije na brojne, gotovo svakodnevne slučajeve dojava bombi u školama, te da bi njihovo bilo kakvo javno oglašavanje bilo očekivano zbog funkcije na kojoj su.
Saopštenja | Utorak, 06. 06. 2023. | Komentara: 0

Kostreš pisao ambasadorima SAD, Kanade i Velike Britanije povodom godišnjice iskrcavanja u Normandiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je danas dopis ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Velike Britanije povodom godišnjice iskrcavanja savezničkih snaga u Normandiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook