SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 25. 01. 2023. | Komentara: 0

SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je Aleksandar Vučić autoritaran političar koji ne dopušta da bilo ko i bilo šta, pored njega, bude u centru pažnje. Komentarišući činjenicu da su tokom Vučićevog obraćanja o Kosovu u prvim redovima sedeli visoki funkcioneri SPS i SNS, Marton kaže da su se možda oni i uplašili da Vučić stvarno ne podnese ostavku, jer bi time i njihova karijera bila gotova.

LSV

– Priča o pritiscima na njega zbog plana Evropske unije o Kosovu jasno pokazuje da vladajuće političke partije nemaju bilo kakvu ideološku osnovu, nego se radi i slepoj podršci jednoj političkoj figuru. Na sceni je istinsko podaništvo vladaru. Predsedniku Vučiću je teško, pod pritiscima je, nudi ostavku… Vodeće ličnosti SNS i SPS pojurili su u prve redove odbrane Vučića. Pljušte telegrami podrške, aplauzi, ovacije… A možde su se i uplašili da on stvarno ne podnese ostavku, jer bi im njegovim odlaskom politička karijera bila gotova – zaključuje Marton u izjavi za Danas. 
(SzILSV, 25.01.2023)




Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook