Srbija mora krenuti putem koji garantuje ozdravljenje društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 06. 10. 2021. | Komentara: 0

Srbija mora krenuti putem koji garantuje ozdravljenje društva

ZRENJANIN – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da su, nažalost, posle Petog oktobra načinjene mnoge greške. 

LSV

- Nisu zabranjene SPS, SRS, JUL i SSJ. Nije izvršena lustracija. DS i SPS su se pomirili. SRS se prepakovao u SNS. Osuđeni ratni zločinci slobodno paradiraju. Opozicija danas luta i umesto borbe bira bojkot. Ali za propuštenim nije mudro plakati. Potrebna je borba za modernu i evropsku Srbiju. Krenuti putem koji garantuje ozdravljenje društva.Taj cilj je realan. Srbiji je, zaista, mesto među evropskim nacijama – kazao je on za „Danas“, komentarišući žaljenje u delu javnosti što se nije dogodio „Šesti oktobar", odnosno lustracija posle pada Miloševićevog režima.

(SzILSV, 06.10.2021)



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook