U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba fotografija posleratnih predsednika Skupštine grada

NOVI SAD - Izložba predsednika Skupštine grada, koji su se nalazili na čelu novosadskog parlamenta od Drugog svetskog rata, otvorena je danas u holu ispred Velike sale Skupštine. Izložbu je otvorio predsednik gradskog parlamenta Aleksandar Jovanović, a od nekadašnjih predsednika okupljenima se obratio Jovan Dejanović.
Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zašto nije suđeno ratnim huškačima?

NOVI SAD - Otvarajući izložbu kustoskinje Kiristine Meneši u Muzeju Vojvodine pod nazivom "Ratna propaganda u Vojvodini 1941-1945" predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da su ovakve izložbe beskonačno važne "jer su zlo fašizma i zlo nacizma nešto što se uvek može vratiti". 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook