UDS: Otkazujemo sve veće skupove do kraja kampanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 11. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Otkazujemo sve veće skupove do kraja kampanje

Beograd, 11. jun 2020 - Predsedništvo Ujedinjene demokratske Srbije donelo je odluku o otkazivanju svih planiranih većih skupova do kraja izborne kampanje.  

LSV
 
Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu, Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom korona virusa postaje ozbiljna. 
 
Ujedinjena demokratska Srbija nastaviće sa svojim redovnim predizbornim aktivnostima na manjim skupovima na kojima će se u potpunosti pridržavati svih propisanih mera zaštite od epidemije.
 
Zdravlje i bezbednost građana su nam na prvom mestu, te pozivamo i sve druge učesnike u izborima da pokažu punu odgovornost i ozbiljnost. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zašto nije suđeno ratnim huškačima?

NOVI SAD - Otvarajući izložbu kustoskinje Kiristine Meneši u Muzeju Vojvodine pod nazivom "Ratna propaganda u Vojvodini 1941-1945" predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da su ovakve izložbe beskonačno važne "jer su zlo fašizma i zlo nacizma nešto što se uvek može vratiti". 
Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Beogradskim strankama važnije centrale od interesa Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući podatke po kojima bi i na predstojećim pokrajinskim izborima veliki broj ljudi glasao pre svega za velike političke partije sa sedištem u Beogradu, Aleksandra Jerkov, portparolka i republička poslanica Lige socijademokrata Vojvodine, za Nacionalni građanski ističe da je problem u tome što se izbori održavaju istovremeno, iako teme nisu iste na lokalu i na nivou države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook