Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.

Predsednik OO LSV Ruma Nenad Tomić i portparol OO LSV Ruma Dejan Božić osvrnuli su se na trenutnu situaciju budućih majki, a Božić je upozorio da demografski podaci pokazuju kako će za pet do šest godina na ovim prostorima živeti četvrtina stanovnika starijih od 65 godina. Iz razloga trenutne ekonomske situacije, mnogi parovi odlažu rađanje dece, dodao je on. Nenad Tomić je najavio akciju koja će se održati 3. aprila, na rumskom vašaru, a zatim i u ostalim selima rumske opštine, tokom koje će se deliti "Slobodna Vojvodina" i prikupljati potpisi podrške u okviru kampanje LSV "Ne - registraciji traktora svake godine".

(BILSV, 31. 03. 2011.)




Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook