Zrenjaninski ligaši u akciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski ligaši u akciji

LSV ZrenjaninZRENJANIN - Dragan Nedeljkov, predsednik IO GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj decentralizacije kulture i potrebu da se raznovrsni sadržaji, namenjeni, pre svega najmlađima, održavaju i u manjim naseljenim mestima. Dobar primer za to je i najnovija akcija LSV, pod nazivom "Deca su budućnost".

- Smeh, razdraganost, reči i dobra atmosfera šire se ovih dana Tomaševcom, Melencima, Čentom, Belim Blatom, Botošom, Aracom, Stajićevom, Ečkom, Mužljom i Zrenjaninom, a reč je o našoj akciji, koja se sprovodi u okviru serije predstava u izvođenju glumaca teatara "Magnusa", tokom koje klovn i mađioničar svojim veštinama i znanjem čine da deca uživaju u ovim predstavama. Na ovaj način približili smo kulturu najmlađima u sredinama u kojima nemaju često priliku da uživaju u takvim sadržajima. Cilj ove akcije jeste inicijativa da se obogati programski sadržaj u manjim mestima, a dokazalo se i da postoji veliko interesovanje za tim - rekao je Dragan Nedeljkov i dodao da se ova akcija održava drugi po redu, a u planu je da postane tradicionalna. Najmlađi će moći da uživaju u programu u sredu, 17. avgusta na Zelenom Polju u sali MZ, sa početkom od 16 časova i u 19 časova u Mužlji ispred vrtića u centru, a u četvrtak, kada se akcija i završava, u centru Melenaca od 16 časova i u 19 časova u Aracu, ispred MZ.

(BILSV, 16.08.2011.)




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook