Zrenjaninski ligaši u akciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski ligaši u akciji

LSV ZrenjaninZRENJANIN - Dragan Nedeljkov, predsednik IO GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj decentralizacije kulture i potrebu da se raznovrsni sadržaji, namenjeni, pre svega najmlađima, održavaju i u manjim naseljenim mestima. Dobar primer za to je i najnovija akcija LSV, pod nazivom "Deca su budućnost".

- Smeh, razdraganost, reči i dobra atmosfera šire se ovih dana Tomaševcom, Melencima, Čentom, Belim Blatom, Botošom, Aracom, Stajićevom, Ečkom, Mužljom i Zrenjaninom, a reč je o našoj akciji, koja se sprovodi u okviru serije predstava u izvođenju glumaca teatara "Magnusa", tokom koje klovn i mađioničar svojim veštinama i znanjem čine da deca uživaju u ovim predstavama. Na ovaj način približili smo kulturu najmlađima u sredinama u kojima nemaju često priliku da uživaju u takvim sadržajima. Cilj ove akcije jeste inicijativa da se obogati programski sadržaj u manjim mestima, a dokazalo se i da postoji veliko interesovanje za tim - rekao je Dragan Nedeljkov i dodao da se ova akcija održava drugi po redu, a u planu je da postane tradicionalna. Najmlađi će moći da uživaju u programu u sredu, 17. avgusta na Zelenom Polju u sali MZ, sa početkom od 16 časova i u 19 časova u Mužlji ispred vrtića u centru, a u četvrtak, kada se akcija i završava, u centru Melenaca od 16 časova i u 19 časova u Aracu, ispred MZ.

(BILSV, 16.08.2011.)




Omladina LSV | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Promocija ideala i vrednosti

Član Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Zrenjanina Mišo Živanov učestvovao je u seminaru “Promising Politicians” koji je koncipiran kao serija od tri odvojene celine predavanja i treninga od po četiri dana u toku 2011. godine.
Izjave | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV samostalno na pokrajinske izbore

NOVI SAD - Portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za danšnje izdanje Večernjih novosti da je LSV već donela odluku da na pokrajinske izbore ide sama, zbog neslaganja sa Demoratskom strankom oko statusa i finansiranja AP Vojvodine.
Izjave | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Kandidatura za EU je vrhunski interes

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, komentatišući mogućnost dobijanja statusa kandidata za ulazak Srbije u Evropsku uniju, o kojem treba da bude doneta odluka u petak, izjavila je za emisiju Politbiro da je od pitanja kakve će to konotacije imati na političku scenu Srbije, mnogo važnije kakve će to posledice imati na kvalitet života ljudi u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook