Blog

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Nenad Čanak | Utorak, 24. 01. 2012. | Komentara: 4

Pismo Luciliju

Hvala Ti, oštri kritičaru, što si mi pomogao da sednem i zapišem ovih nekoliko rečenica koje mi stoje negde na duši već odavno, a nisam imao neposrednog povoda da ih i naglas kažem, sve verujući da bi to moglo biti nezanimljivo, pretenciozno ili, na neki način već, svedočanstvo lošeg ukusa ili samoljublja. No, pošto si me pozvao da se "ispovedim", verujući valjda da će mi to dobra činiti a i otkloniti nedoumice o kojima pišeš, evo, upravo ću sada tako i da postupim.


Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot pitanje:
Ponedeljak, 26. 11. 2012.
slavica

Postovani Gospodine Canak,
imam potrebu da Vam cestitam na hrabrosti koju ste iskazali u odbrani casti Vase porodice od ne coveka.
Zelim Vam dobro zdravlje.
slavica

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?
Ponedeljak, 26. 11. 2012.
Nemanja

"Skoro dve stotine zakona je usvojeno u skladu sa evropskim zakonima, i to je u redu."
To ne da je u redu nego je izuzetan uspeh. Medjutim, koliko se od tih dvesta zakona postuje i primenjuje.
Da li je zakon na koga se vi pozivate u nastavku vaseg odgovora, zakon po kojem bi vi trebali da dobijete odgovor na poslanicko pitanje u roku od 15 dana, jedan od gore pomenutih dvesta zakona? Da li se taj zakon postuje i primenjuje?
Koja je svrha donosenja dvesta zakona koji se ne primenjuju?
Mozda ne bi bila losa ideja da se podrska sledecoj vladi uslovi stvaranjem institucija i mehanizama koje bi omogucile da se bar 5 od vec 200 donesenih zakona primenjuju.
Mozda ce kao sporedni efekat primene tih zakona biti malo pomeranje ostalih
stvari za koje vi tvrdite da su vise nego zakocile.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?
Ponedeljak, 26. 11. 2012.
Milena

Veoma mi je drago a mogu reci i da sam ponosna sto sam rodjena i sto zivim u mojoj Vojvodini medju ljudima kao sto ste vi g.Canak. Zaista imate osecaj uz naravno inteligenciju o kojoj ne bih zelela da pricam jer smatram da bi to bilo pretenciozno s moje strane ali Vam neke stvari ipak moram zameriti. Mislim (ali to je naravno iz mog ugla) da bi ipak trebali da izbegavate nastupe u reality show emisijama koje nikako ne idu uz vas karakter i intelekt. Bila sam veoma neprijatno iznenadjena i nisam mogla da pojmim razlog vaseg nastupa u nekom od doticnih serijala jer je moje kokretno misljenje o ucesnicima i kreatorima takvih vidova "zabave" ono sto vi kazete "dno dna". Vas vidim sasvim drugacije i smatram da sa samo malo drugacijim stavom ali sa istom ostrinom komentara vi mozete i posle 22 godine bitisanja u politickim vodama mnogo postici. Ovom narodu na zalost treba mnogo mnogo vremena da uvidi sta mu je ciniti, da niko od njih ne trazi da se odreknu korena (daleko bilo) nego se svi maksimalno trudimo da negujemo ono sto imamo, da nasa deca znaju odakle su, ko su im bake i deke, da se stariji postuju, koja je nasa tradicionalna muzika, kakva je nasa tradicija (neki ne znaju da je uopste i imamo), da mi nismo samo "lale i sose" nego da imamo kvalitete na kojima "tamo neki" mogu da nam pozavide. Nasi ljudi su vredan narod koji je na zalost uvek kaznjen zbog toga sto je vredan kao mrav pa ga "neko" kaznjava jer se previse trudi. Mnogo je gorcine g. Canak u svima nama koji iskreno volimo nasu Vojvodinu. Zaista mnogo. Jos bih vam svasta rekla ali neka - bice jos prilika. Pozdravljam vas.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?
Ponedeljak, 26. 11. 2012.
Nela

Vidim da Čeda traži funkciju ministra policije u budućoj vladi. Hajde neka neko u takvom, nedaobog, scenariju postavi pitanje njegovih veza sa zemunskim klanom, oslobadjanjem Djindjićevih ubica iz zatvora i drugih, nikad istraženih, "preduzetništava" ovog lika! Šta možete učiniti da se takav razvoj dogadjaja spreči?

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?

facebook