Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

Novi Sad, 24. mart 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine iznenađena je činjenicom da je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović tek danas saznao da građani Zrenjanina nemaju ispravnu pijaću vodu. 

Mirovićeva najava slanja dva šlepera vode u Zrenjanin je uzrok njegove zaboravnosti ili potpune nebrige za građane najvećeg grada u Banatu.

LSV

Pokrajinski premijer je mogao u toku svog mandata učiniti mnogo više u cilju rešavanja problema pijaće vode, ali je njegovo interesovanje za ovaj veliki problem bilo izuzetno malo.

U Zrenjaninu je od 2004. godine zabranjena upotreba pijaće vode. Zar je moguće da je jedino rešenje kojeg se Igor Mirović setio pomoć u vidu dva šlepera vode? 

Ne bi li stalni pritisak na državnu vlast dao mnogo bolje rezultate? 

Mirović je imao 1.300 dana da pokaže da je premijer svih građana Autonomne Pokrajine Vojvodine, ali je sve ostalo na dva šlepera vode.

Nameće se jasan zaključak da Igor Mirović nije zainteresovan da iskreno pomogne Zrenjaninu.

Jako loša poruka predsednika Pokrajinske vlade! 

Dejan Čapo,
potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine 
i šef odborničke grupe LSV 
u Skupštini grada ZrenjaninaOdbori LSV | Subota, 28. 03. 2020. | Komentara: 0

Zašto nema proizvodnje i podele dezinfekta građanima u opštini Novi Bečej kada postoji oprema?

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej zahteva objašnjenje zašto novobečejska vlast ne organizuje proizvodnju i podelu dezinfekcionog sredstva, natrijumhipohlorita, u dogovoru sa JP „Komunalac“ građanima, kao što to u mnogim gradovima već uveliko funkcioniše.
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0

Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

Liga socijaldemokrata Vojvodine puno puta je govorila o nestručnost i bahatosti zrenjaninske lokalne vlasti, ali najava organizovanja licitacije za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini samo dodatno upotpunjuje katastrofalna sliku vlasti. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook