UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

Novi Sad, 16. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Nišu da će UDS posle izbora 21. juna ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.

LSV
 
„Ujedinjena demokratska Srbija ide u Skupštinu Srbije da tamo zastupa i štiti sve koji su za normalnu zemlju a koji su poltički protivnici ove vlasti.,“ kazao je Đurić u Nišu.

Đurić je dodao da će posle ulaska u parlament Ujedinjena demokratska Srbija nastaviti da širi svoju mrežu i jača infrastrukturu širom Srbije i okuplja sve demokratske snage. 

„Odatle (iz parlamenta) ćemo nastaviti da širimo svoju mrežu po celoj zemlji. Nastavićemo da okupljamo i sve demokratske snage“, rekao je Đurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je osnovana kao baza za sve građane ali i političke opcije koji Srbiju žele da vide u okviru Evropske unije, izgrađenu na demokratskim principima sa čvrstim institucijama .

„(Nastavićemo da se okupljamo) oko vrednosti, oko Evrope, demokratije, vladavine prava...“, rekao je Đurić

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za bolji život svih građana Srbije.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJASaopštenja | Subota, 11. 07. 2020. | Komentara: 0

Ratni zločinci se i dalje slobodno šetaju i šire svoju ideologiju

Pitanje priznavanja genocida u Srebrenici nije jednostavno jer se time pobijaju osnove kompletne ideologije koja je stajala iza tog sramnog i gnusnog čina, a pobijanjem tih temelja ruši se sve ono što je, u stvari, i dovelo do genocida i Srbiju u situaciju kakva je danas, a to je da se ratni zločinci kao što je Šešelj slobodno kreću po zemlji i nastavljaju da šire svoju ideologiju koja je pokazala svoje pravo lice upravo u Srebenici.
Saopštenja | Petak, 10. 07. 2020. | Komentara: 0

Objaviti imena huligana i policajaca koji su kršili zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova u najhitnijem roku obelodani imena huligana koji su, prilikom protesta, kamenovali Gradsku kuću u Novom Sadu. Smatramo da, ako se to ne učini, policija mora da pruži odgovor zašto je to tako. 

Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook