Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Novi Sad – Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.

LSV

“U LSV i Vojvođanskom frontu postavljamo stvari na drugačiji način. Spremni smo da sarađujemo sa svim političkim grupacijama koje imaju isti sitem vrednosti ili žele da rešavju pitanja koja su nama bitna, kao što su autonomija Vojvodine, pomirenje u regionu, rešavanje pitanja Kosova, smanjenje uticaja Rusije i evrointegracije” kaže Kostreš za naš list. Navodi da su sujete problem u politici.
 
“Ova samoproklamovana opozicija hoće da bude Vučić umesto Vučića, I oni u suštini ne nude ništa drugačije, novije i bolje. Zato stalno slušamo da Vučić ništa ne valja, zato što je on na vlasti, a to su žalopojke onih koji bi na isti način vladali” zaključuje Kostreš za Politiku.


(SzI LSV, 31.08.2020)Saopštenja | Subota, 12. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita Nacionalni dan građanima Katalonije, te članstvu i rukovodstvu najsnažnije partije ove regije Republikanskoj levici Katalonije (ERC).
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Izjave | Četvrtak, 27. 08. 2020. | Komentara: 0

Crnogorska opozicija planira incidente

„Na izborima u Crnoj Gori, očekujem da će zbog podignutih očekivanja od strane tamošnje opozicije, SPC i samoproglašene beogradske elite, u kojoj dominiraju osobe bliske bezbednosnim službama, čiji je najbolji primer Matija Bećković, sve biti pripremljeno za proglašavanje izbora nelegitimnim, sa planom izazivanja incidenata tokom izbornog dana, koji će izbore učiniti problematičnim, a onda u izbornoj noći očekujem pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti“, izjavio je Nenad Čanak predsednik Lige Socijaldemokrata Vojvodine za list Danas.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook