Kolar: Bez zamerki na procenat realizacije budžeta za prvih devet meseci

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 27. 11. 2020. | Komentara: 0

Kolar: Bez zamerki na procenat realizacije budžeta za prvih devet meseci

NOVI SAD - Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar najavio je uoči današnje sednice gradske skupštine da će LSV podržati Izveštaj o realizaciji budžeta za period januar - septembar 2020. godine.

LSV

– Podržaćemo Izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar 2020. jer je procenat prihodne strane budžeta ali i rashodne, na visokom nivou, a pogotovo kada se uzme u obzir specifičnost ove godine zbog pandemije – kazao je Kolar.

– Prihodna ostvarena sredstva budžeta grada Novog Sada za period januar-septembar iznose 21.8 milijardi dinara što je 74,34 odsto od ukupnog godišnjeg budžeta, a 96,3 procenata od planiranog budžeta za ovih devet meseci – predočio je Kolar.

– Takođe, u istom periodu, ukupni rashodi i izdaci izvršeni su u iznosu od  51,9 odsto planiranih rashoda i izdataka za celu godinu, odnosno 67,7 procenata u odnosu na plan za period od prvih devet meseci – naveo je predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

(SzILSV, 27.11.2020)Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

Iz medija | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Ministarstvo za izbore je koještarija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Sjedinjene Američke Države neće promeniti svoj odnos prema Srbiji. Istakao je i da je američko društvo podeljeno već 160 godina, a da je očekivano da rasizam buja pošto predsednik države (sada već bivši, Donald Tramp) organizuje rasističke skupove.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook