NAJAVA DOGAĐAJA - Šta poslanici LSV traže od predsednika Skupštine i Vlade AP Vojvodine

 
 
Izbori u LSV
Najave | Utorak, 19. 09. 2017. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA - Šta poslanici LSV traže od predsednika Skupštine i Vlade AP Vojvodine

Novi Sad, 19. septembar 2017 - Saša Šućurović, poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, predstaviće medijima u SREDU 20. septembra u 12h, predlog poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji će biti uručen predsedniku Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Ovim predlogom se,pored ostalih mera: obrazovanje Pokrajinskog štaba za vanredne situacije, proglašenje vanredne situacije, zadužuje Pokrajinska vlada da na osnovu Procene ugroženosti od suše, a u saradnji sa nadležnim republičkim organima, traži mere zaštite poljoprivrednika na teritoriji pokrajine.

Konferencija za medije biće održana u prostorijama LSV, Trg Mladenaca 10, II sprat.

Pozivamo vas da prenesete informacije o ovoj, više nego značajnoj, temi vašoj publici, jer će pored ostalog biti reči i o tome: na koji način LSV smatra da se može reprogramirati dug poljoprivrednika i prilagoditi cena zakupa državne zemlje  u situaciji nastaloj usled suše, kao i prilagoditi politika direktnih subvencija poljoprivrednicima.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Najave | Petak, 15. 03. 2019. | Komentara: 0

Konferencija za novinare

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak održaće konferenciju za novinare u ponedeljak, 18. marta, s početkom u 12 časova.
Najave | Sreda, 27. 02. 2019. | Komentara: 0

Tribina Vojvodina - ustavno i demokratsko pitanje

Tribina na temu „Vojvodina – ustavno i demokratsko pitanje“ bića održana sutra, u četvrtak, 28. februara 2019. godine u sali Saveza samostalnih sindikata Grada Novog Sada (bulevar Mihajla Pupina 24) sa početkom u 19.30 časova.
Najave | Utorak, 26. 02. 2019. | Komentara: 0

Potpisivanje sporazuma o saradnji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije

Sporazum o saradnji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije potpisaće Nenad Čanak i Aleksandar Odžić u sredu, 27. februara 2019. u 10h u prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine, Trg mladenaca 10 (Kino sala u prizemlju).facebook