Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 08. 2019. | Komentara: 0

Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

Zrenjanin, 29. avgust 2019 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu 29. sednice Skupštine grada Zrenjanina jer je bahata vladajuća većina ponovo sazvala 24 časa pre termina održavanja.

LSV

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, građanima i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, postalo je ustaljena praksa. Osim toga, predstavlja klasičnu demonstraciju sile karakterističnu za one koji nisu dorasli funkciji koju obavljaju. Demonstriraju silu iz nesigurnosti, jer znaju da nisu u stanju da rešavaju probleme građana niti da urade bilo šta dobro za naš grad.

Predstavnici zrenjaninske vlasti nikako da shvate da je njihov zadatak da rade u interesu građana, da unapređuju rad institucija takođe u interesu tih građana zbog kojih su tu gde jesu. Grad potresaju problemi ogromnih razmera, na prvom mestu pitanje obezbeđivanja zdrave pijaće vode. Liga socijaldemokrata Vojvodine već mesecima traži zakazivanje sednice o problemu vodosnabdevanja, a predstavnici vlasti ćute. Sada se, krajnje licemerno, pozivaju na hitnost.

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti, osim što su nesposobni da vode grad, i ovog puta pokazali da su i bahati i bezobzirni u svojoj samovoljnoj vladavini.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina




Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.
Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook