Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

NOVI SAD - Članice i članovi Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine "Sava Kovačević" priključili su se akciji podele bicikala učenicima osnovnih škola u okviru aktivnosti Gradske uprave za saobraćaj i puteve. Ovom prilikom poklonjeno je pet bicikala đacima OŠ "Kosta Trifković".

Timotijevic

Kandidatkinja LSV za poslanika u pokrajinskom parlamentu po većinskom izbornom sistemu dr Maja Timotijević, podsetila je da je MO "Sava Kovačević" prošle godne inicirao izgradnju saobraćajnog poligona za decu, a ova akcija je zaokružila priču.
- Poligon služi za edukaciju dece o propisima u saobraćaju što je vrlo važno. Ovi bicikli pomoći će mališanima u školi da bolje savladaju i vožnju i upoznaju se sa saobraćajnim propisima čime će se poraditi na bezbednosti učesnika u saobraćaju. Novi Sad je jedan od najuređenijih gradova što se tiče biciklističkih staza, ali to ne znači da se propisi znaju. Deca najpre treba da ih savladaju u školi i na poligonu, pa onda na ulici- kazala je Timotijević. Akciji je prisustvovao i član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević koji je dodao da, prema istraživanjima ove Uprave, oko 20 odsto đaka prvaka ne zna da vozi bicikl. Direktor škole Milan Spasojević  pozdravio je akciju i naveo da će se  poklon na pravi način iskoristi.

(BILSV, 17. 04. 2012.)Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI DA SE PČELARIMA OMOGUĆI RAD

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenim LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, traži od nadležnih državnih organa da omoguće pčelarima nesmetano obavljanje poslova.
Saopštenja | Subota, 04. 04. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Vojvođanskog fronta: Hitno pomoći proizvođačima povrća

Vojvođanski front traži od države da što hitnije pomogne malim i srednjim proizvođačima povrća posle odluke da se zatvore zelene i kvantaške pisce zbog pandemije Korona virusa.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook