Čanak: Šešelj za hitnu hospitalizaciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Šešelj za hitnu hospitalizaciju

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da se zdravstveno stanje Vojislava Šešelja ubrzano pogoršava, zbog čega ga treba hitno hospitalizovati. Čanak je to rekao nakon što je Šešelj rekao da se intenzivno priprema za ponavljanje svojih ratnih zločina, a da će krenuti od Tomislava Žigmanova i Nenada Čanka. 

LSV

- U slučaju da te pretnje nisu posledica njegovog oštećenog poimanja stvarnosti, zbog ovakvog njegovog stanja treba da reaguju određeni državni organi i pravna država – izjavio je Čanak za Blic.

 (BILSV, 12.04.2018)



Događaji | Ponedeljak, 20. 05. 2013. | Komentara: 0

Izložba o 250 godina Šajkaškog bataljona

NOVI SAD /ТITEL – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić posetio je u okviru manifestacije Noći muzeja Titel, gde je povodom obeležavanja dva i po veka šajkaškog bataljon otvorena izložba "Šajkaški bataljon 250 godina".
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 05. 2013. | Komentara: 0

Opština Kovačica prva podržala Deklaraciju o pravima Vojvodine

KOVAČICA – Opština Kovačica je prva opština koja je dala podršku Vladi AP Vojvodine za donošenje Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine. Od ukupno 39 odbornika u ovoj lokalnoj skupštini, za deklaraciju je glasao 21, među kojima su i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine, a ovaj dokument nisu podržali odbornici Socijalističke partije Srbije, PUPS, Srpske napredne stranke i njihovi koalicioni partneri Slovačka stranka i grupa građana Zelena jabuka.
Saopštenja | Nedelja, 19. 05. 2013. | Komentara: 0

Kurir plasira laži kako bi diskreditovao Čanka

NOVI SAD, 19. maj – Kampanja koju protiv Nenada Čanka sprovodi dnevni list Kurir pokazuje nameru tog lista da ga po svaku cenu diskredituje, kao političara i lidera jedne parlamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook